เกาะหมาก

เกาะหมาก

เกาะหมาก  อากาศร้อนๆ คงจะน่าเสียดายไม่น้อย ถ้าไม่ได้เที่ยวทะเล สำหรับ เกาะหมาก ที่เราจะมาแนะนำทุกคนในวันนี้ รับรองว่าปังไม่หยุดแน่นอน จาก จังหวัดตราด มุ่งเข้าสู่ อำเภอเกาะกูด และเราต้องนั่งเรือจากชายฝั่งไป ประมาณ 38 กิโลเมตร แล้วจะถึง

เกาะหมาก อยู่ที่ บรรยากาศเงียบสงบ เพราะที่นี่จะไม่มีสถานบันเทิงหรือสถานที่ท่องเที่ยวแบบจริงจังมากนัก สภาพบนเกาะยังคงเกือบจะเหมือนเดิม โดยพื้นที่ส่วนใหญ่ของเกาะจะเป็นสวนมะพร้าวและสวนยาง

เกาะหมาก มาถึงกิจกรรมคู่ทะเล อย่างการ ดำน้ำ ที่นี่ก็เรียกได้ว่ามีแบบแน่นๆ เน้นๆ กันเลย เรียกได้ว่าถ้าดำไม่ครบก็อาจจะไม่กลับกันเลย ทีเดียว ฮ่าๆ มาเริ่มกันที่ อุทยานแห่งชาติหมู่เกาะรัง แหล่งดำน้ำ ที่มีปะการังมากที่สุดใน ภาคตะวันออก ไม่ว่าจะเป็น เกาะยักษ์ใหญ่ เกาะยักษ์เล็ก อ่าวมะปลิง หาดศาลเจ้า หรือ เกาะหวาย

มีทั้งของกิน ของใช้ขาย หลังกลับจากงาน ก่อนกลับเข้าที่พัก ก็สามารถแวะนั่งชิลที่บาร์ได้ ที่นี่มีร้านบาร์ให้เลือกไม่น้อยเลย และ สำหรับ บาร์กลางน้ำ ไฮไลท์ของที่นี่ก็อย่าพลาดเลยล่ะ เป็นมุมวิวสวยที่นักท่องเที่ยวไปชมพระอาทิตย์ตกกันอีกด้วย

ร้านอาหารบนเกาะ ก็มีที่น่าสนใจมากมายทั้งเกาะหมากซีฟู้ดเกาะหมากโคโค่เคป รีสอร์ทเทเบิลเทลส์เกาะหมาก และ แต่ราคาอาหารนั้นจะค่อนข้างสูงกว่าบนฝั่ง ถ้าหากใครที่สามารถเตรียมไปจากบนฝั่งได้ ก็นำไปได้เลย  เนื่องจากที่นี่ยังไม่ได้มีความสะดวกสบายที่เต็มร้อย 

เกาะหมาก

Koh Mak, hot weather, probably no regret If not traveling to the sea For the Koh Mak that we

will recommend to everyone today Certainly, Pang does not stop from Trat heading to Ko Kood and we have to take a boat from the coast about 38 kilometers to reach

Koh Mak is in a peaceful atmosphere. Because this place doesn’t have very serious entertainment or tourist attractions The conditions on the island are almost the same, with most of the island being coconut and rubber plantations.

Koh Mak comes to the sea activities like diving here, it can be said that there is a tight, focused, so that if not complete diving, it may not be the same again, haha. Let’s

start at the national park. Rang islands dive sites The most coral in the east, whether it is a giant island. Small giant islands, Ao Manoping, Ao Chao Beach or Ko Wai.

There are things to buy and sell after returning from work. Before returning to the accommodation Then can stop by to chill at the bar There are quite a few bars to

choose from, and for the bars in the water, the highlights here are not to be missed. Is a beautiful view corner for tourists to watch the sunset as well.

Restaurant on the island There are many interesting places including Koh Mak, Koh Mak Seafood, Koh Coco Cape. Table Tales Resort, Koh Mak and but the food price is

quite higher than on the bank. If anyone can prepare to leave the shore Can take it straight away Since this place is not yet fully comfortable.

ขอบคุณสาระจาก : Google

ติดตามสาระเพิ่มเติมได้ ที่นี่